Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sitemiz Test Yayınına Başlamıştır.

Kendi ihtiyaçlarım için geliştirdiğim sitemi artık herkesin kullanımına açmaya karar verdim.
  • Motosikletle sürüşe çıkmadan önce hava durumunu ve yağış ihtimalini mutlaka kontrol ederim. Uzun bir sürüş planlıyorsam, güzergâhtaki yol çalışmaları olan bölgeleri de önceden gözden geçiririm. (Hava Durumu) (Yol Çalışmaları)
  • Rota hazırlamayı, bu rotanın GPX çıktısını alıp navigasyona yüklemeyi seviyorum. Bazen de tam tersi: Elimdeki bir GPX dosyasını harita üzerinde görüntülemek ve incelemek istiyorum. (Rotalar)
  • Gezi sırasında fotoğraf çekmeyi; bu fotoğrafları harita üzerinde işaretleyip paylaşmayı da çok seviyorum. Sonrasında dönüp o haritaya bakıp fotoğrafları incelerken “vay be!” demek ayrı keyif (Oradaydım)
  • Başkalarının rotalarını incelemek hoşuma gidiyor. Nerelere gittiklerini, neler yaşadıklarını ve deneyimlerini okumayı/öğrenmeyi isterim. (Oradaydım)

• Motosiklet etkinlikleri, Festivaller ne zaman, kimler gidiyor merak ederim.. (Etkinlik Takvimi)

• Başkaları ile ortak rota yapmışmıyım? Başka bir motorcuyla aynı yere gitmiş miyim, gitmişsem kimdir bu arkadaş? (Gezgin Radarı)

Yakında ayrıca şu modüller de daha etkili olacak (geliştirme aşamasında):
  • Güvenilir servis noktaları (Hazırlanıyor)
  • Kamp alanları (Hazırlanıyor)

Kısacası bu siteyi önce kendim için yaptım, şimdi de sizlerin kullanımına açıyorum. Ücretsiz - tepe tepe kullanın.

Çok yakında modüllerin nasıl kullanılacağıyla ilgili detaylı yazılar ve videolar da paylaşacağım.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi