01-05-2026, 06:27 PM
Evet artık vakti geldi..
Uzun zamandır aklımda olan ve gerçekten eksikliğini hissettiğim bir fikri, projeyi artık sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Danger.TR
Kaç kez yola çıktığınızda “Bu rotayı daha önce kimler kullanmış acaba?” diye düşündünüz? Ya da bir yerde durup “Burada düzgün bir kamp alanı var mı?” diye aradınız? Ben bunu çok yaşadım. Ve her seferinde farklı uygulamalar, farklı forumlar, farklı gruplar arasında dolaşmak zorunda kaldım.
İşte tam da bu ihtiyaca (ve daha fazlasına) cevap vermesi için Danger.tr ortaya çıktı.
Motosikletli gezginlerin ihtiyaçlarını tek bir yerde toplayan, bizim için özel olarak tasarlanmış bir platform.
Danger.tr ile neler yapabilirsiniz?
Ve en güzeli: Bu platform bizim. Ücretsiz.
Paylaştığınız her rota, her fotoğraf, her yorum; bu topluluğu biraz daha zenginleştirecek.
Birlikte büyüyelim
Platform henüz yeni ve her gün gelişiyor. Katılımınız arttıkça içerik de, fayda da büyüyecek.
Rotalarınızı paylaşın, deneyimlerinizi yazın, yeni yerler keşfedin.
Çünkü yolda olmak güzel… ama yolda birlikte olmak daha da güzel.
Sizleri de aramızda görmek isteriz.
Birlikte daha güzel rotalar çizelim! ?️?
danger.tr
Uzun zamandır aklımda olan ve gerçekten eksikliğini hissettiğim bir fikri, projeyi artık sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Danger.TR
Kaç kez yola çıktığınızda “Bu rotayı daha önce kimler kullanmış acaba?” diye düşündünüz? Ya da bir yerde durup “Burada düzgün bir kamp alanı var mı?” diye aradınız? Ben bunu çok yaşadım. Ve her seferinde farklı uygulamalar, farklı forumlar, farklı gruplar arasında dolaşmak zorunda kaldım.
İşte tam da bu ihtiyaca (ve daha fazlasına) cevap vermesi için Danger.tr ortaya çıktı.
Motosikletli gezginlerin ihtiyaçlarını tek bir yerde toplayan, bizim için özel olarak tasarlanmış bir platform.
Danger.tr ile neler yapabilirsiniz?
- Rotalarınızı harita üzerinde çizip kaydedebilir, paylaşabilirsiniz.
- “Oradaydım” özelliğiyle gezdiğiniz yerlerde çektiğiniz fotoğrafları konum bilgisiyle işaretleyebilirsiniz.
- Etkinliklere katılabilir, isterseniz kendi etkinliğinizi oluşturabilirsiniz.
- Harita üzerinden nereleri gezdiğinizi görebilir, başkalarının hangi rotalardan geçtiğini inceleyebilirsiniz.
- Gezgin Radarı ile çevrenizdeki gezginleri keşfedip yeni yol arkadaşları edinebilirsiniz.
Ve en güzeli: Bu platform bizim. Ücretsiz.
Paylaştığınız her rota, her fotoğraf, her yorum; bu topluluğu biraz daha zenginleştirecek.
Birlikte büyüyelim
Platform henüz yeni ve her gün gelişiyor. Katılımınız arttıkça içerik de, fayda da büyüyecek.
Rotalarınızı paylaşın, deneyimlerinizi yazın, yeni yerler keşfedin.
Çünkü yolda olmak güzel… ama yolda birlikte olmak daha da güzel.
Sizleri de aramızda görmek isteriz.
Birlikte daha güzel rotalar çizelim! ?️?
danger.tr